ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Η Αναστασοπούλου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ: "Συγγνώμη για τα λάθη και τις αχρείαστες εντάσεις"


Για τελευταία φορά στο πλατό του «Σήμερα» βρέθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωινό της Παρασκευής, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Και αυτό καθώς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η δημοσιογράφος θα συμπράξει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε μια μακρόχρονη συνεργασία τόσο με την τηλεόραση όσο και με το ραδιόφωνο του σταθμού του Φαλήρου.
«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου στο κλείσιμο της ενημερωτικής εκπομπής.
«Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας» συμπλήρωσε, συγκινημένη, η Μαρία Αναστασοπούλου σε έναν περιεκτικό επίλογο διάρκειας μόλις ενός λεπτού.