ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

H Χάρις Αλεξίου στη μικρή οθόνη


Θα γινόταν κι αυτό. Θα επέστρεφε κάποια στιγμή στην ελληνική τηλεόραση ο Παπακαλιάτης με μια καινούρια παραγωγή. Με το “Maestro”, που θα το δούμε στο Mega καλό Οκτώβριο. Εννέα επεισόδια με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Χριστόφορο, που υποθέτω ότι έχει βάλει το χεράκι του και στο σενάριο.
Το οποίο σενάριο πάει ως εξής:
«O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει».
Αυτά λέει το δελτίο Τύπου και η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζεις και πολύ άκρη με τέτοιες γενικολογίες. Αλλά έδωσε κάποια ψιχουλάκια παραπάνω το τρέηλερ που είδε χθες το φως της ημέρας και συζητήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ότι δηλαδή ο Παπακαλιάτης ερωτεύεται, ότι υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, ότι πέφτει φιλί μεταξύ ανδρών (Ραδιοτηλεοπτικό alert!), ότι όπως συμβαίνει πάντοτε στις σειρές του Παπακαλιάτη η μουσική θα παίξει κομβικό ρόλο σε σημείο που να νομίζεις ότι βλέπεις βίντεοκλιπ και όχι σήριαλ.

Βάλε και μπόλικο Αιγαίο μέσα, βάλε και απέραντο γαλάζιο, βάλε και τα συνηθισμένα μουτράκια του Χριστόφορου, βάλε και την Μαρία Καβογιάννη που είναι εγγύηση, βάλε και Χάρι Αλεξίου παρακαλώ σε απροσδόκητη εμφάνιση στη μικρή οθόνη, βάλε και μερικά καυτά ονόματα από τη νέα γενιά των Ελλήνων και Ελληνίδων ηθοποιών και η επιτυχία μοιάζει εξασφαλισμένη. Μειονέκτημα, το ‘παμε, τα μόλις εννιά επεισόδια που ταιριάζουν περισσότερο σε συνδρομητική πλατφόρμα και όχι σε «ελεύθερο» κανάλι, αλλά ποιος ξέρει ως τότε τι θα μας προκύψει. Μπορεί το Mega να ακολουθήσει το παράδειγμα του Antenna, δεν το αποκλείει κανείς…

Χρήστος Ξανθάκης
medioΠΙΛΑΦΟ / newpost