Ανοίγω το ίντερνετ, περιηγούμαι (χαζολογάω δηλαδή, αλλά πες το περιηγούμαι), βλέπω τις ειδήσεις της ημέρας, βλέπω και όλα όσα αφορούν στα ΜΜΕ, πάω και στα κουτσομπολιά, παιδί είμαι τι να

κάνω. Και τι αντικρίζουν τα ωραία και μεγάλα μάτια μου, που θα έλεγε και η Ρένα Παγκράτη; Πάρτε γραμμή:

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους διανύουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Συγκεκριμένα οι δύο τους σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Την ευχάριστη είδηση έκαναν γνωστή στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύει τον τέταρτο με πέμπτο μήνα της κύησης.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι περίπου δύο χρόνια μαζί και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτά γράφει η ειδησεογραφία και προκάλεσαν σεισμό στην κοινότητα των κοριτσιών τριάντα παρά κάτι ως τριάντα και κάτι. Ιδίως σε εκείνες που ανήκουν στον χώρο τον κινηματικό και διατηρούσαν την ελπίδα ότι ο πρώην θείος και νυν υποψήφιος μπαμπάς Λεωνίδας όλο και κάποιο πανό θα κράταγε μαζί τους σε καμιά διαδήλωση. Τώρα όμως στριμώχνει το πράγμα, μιας και βγαίνει εντελώς από την κυκλοφορία ένα από τα πλέον ποθητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Και από τα πλέον προχώ επίσης, μιας και ο Κουτσόπουλος θα μπορούσε να αριστεύσει και σε εκπομπή διαλόγου εκτός από το Master Chef!

Και σαν να μην έφτανε η απογοήτευση των δεσποινίδων, σκάσανε μύτη και οι μανάδες τους, που φυσικά όχι απλώς βλέπουν μαγειρικά ριάλιτυ αλλά κατέχουν και την επικαιρότητα, να τις στριμώξουν με το αιώνιο ερώτημα «εσύ πότε θα γίνεις μάνα;». Με σύμμαχο τον Κουτσόπουλο μάλιστα, καθώς πλέον δεν μπορούν οι κορασίδες να επικαλούνται το επαναστατικόν του ανδρός για να δικαιολογήσουν και τη δική τους ακληρία. Με δυο λόγια φωτιά έβαλε σε καρδιές και μπατζάκια ο Λεό και άντε να δούμε τώρα πως θα τις σβήσει!

Χρήστος Ξανθάκης
medioΠΙΛΑΦΟ / Newpost