ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ο ινστρούχτορας είναι θηλαστικό (της Βόρειας Αμερικής)


Η τηλεόραση βγάζει «φυντάνια» γνώσεων στα παιχνίδια της. Και δεν είναι μόνο οι ειδικής επιλογής παίκτες του Ρουκ Ζουκ που στο ερώτημα «Ποιες χώρες βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα» απαντούν «η Αφρική, η Νέα Ζηλανδία, το Βερολίνο, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γερμανία». Είναι και ο, θεωρητικά υψηλότερου επιπέδου, Εκατομμυριούχος όπου μπορείς να μάθεις ότι ο ινστρούχτορας είναι... ζώο. «Χαριτωμένο ή που ζει σε βάλτο;», ρωτάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που τρολάρει την παίκτρια η οποία διεκδικεί με το συγκεκριμένο ερώτημα 500 ευρώ, αντί των 400 που είχε κερδίσει ως τότε. Το ερώτημα: «Τι είναι ο ινστρούχτορας;». Και οι εναλλακτικές απαντήσεις που της δίνονται για να βρει τη σωστή:
Α. Καθοδηγητής.
Β. Θηλαστικό της Βόρειας Αμερικής.
Γ. Εργαλείο για το σκάφος.
Δ. Καλλωπιστικό φυτό.
Η παίκτρια δηλώνει ότι δεν ξέρει την απάντηση, το σκέπτεται, απορρίπτει την περίπτωση του Α και του Γ (δηλαδή «καθοδηγητής» και «εργαλείο για σκάφος»), προσανατολίζεται περισσότερο στο «ζώο», αλλά και πάλι διστάζει. Τελικά προτιμάει να μη συνεχίσει στο παιχνίδι για να εξασφαλίσει τη σιγουριά των 400 ευρώ που είχε κερδίσει ως τότε... Όταν ρωτήθηκε ποια απάντηση θα επέλεγε αν συνέχιζε, είπε τη Β, δηλαδή ότι «ινστρούχτορας» είναι «Θηλαστικό της Βόρειας Αμερικής». Μαλλιαρό ή όχι, δεν διευκρίνισε.