ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Όλγα Τρέμη: “Έφυγα από Mega και ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν...”


«Ποιος σου είπε ότι έχω πολλές τηλεοπτικές προτάσεις; Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια, δυο αλλά δεν τελεσφόρησαν. Δεν έκαναν και ουρά έξω από την πόρτα μου», ανέφερε η δημοσιογράφος..
  Όλγα Τρέμη σε μια πολύ καλή συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου στον Aplha.
«Έφυγα από την ΕΡΤ γιατί δεν με ήθελαν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς το μόνο που έχει να κάνει είναι ήρεμα ήσυχα και με αξιοπρέπεια να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Άλλωστε αυτό το είχα κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα κάποια στιγμή από το Mega, επίσης επειδή δεν με ήθελαν. Το ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν την αρχική του γνώμη. Απλώς, απέκτησα μια άλλη προσέγγιση, η οποία ήταν το μη χείρον βέλτιστο», είπε η Όλγα Τρέμη και απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων:
«Δεν θα ξαναέκανα δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Μια επάνοδος ανθρώπων της δικής μου γενιάς σε τέτοιου είδους ρόλους, το μόνο πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα είναι την απόλυτη απομυθοποίησή μου».
Για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Όλγα Τρέμη δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι το λίφτινγκ είναι κάτι για το οποίο πρέπει κανείς να ντρέπεται. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Όποιος παρεμβαίνει στο πρόσωπό του θέλοντας να γίνει μπέμπης ή μπέμπα, εκεί το πράγμα περιπλέκεται και αποκτά και στοιχεία γελοιότητας».