ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Το θρυλικό live των Doors στο Hollywood Bowl έρχεται στις 4 Νοεμβρίου


Το 1968 οι Doors εμφανίστηκαν live στη σκηνή του Hollywood Bowl και η εμφάνισή τους αυτή θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες της μπάντας που έχουν καταγραφεί σε film. Την.. εποχή εκείνη ήταν στην κορυφή των US chart με το “Hello, I Love You”.

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του album L.A. Woman, η προβολή αυτή θα μεταμορφώσει τα VILLAGE CINEMAS σε συναυλιακό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους fan των Doors να νιώσουν την πλέον κοντινή εμπειρία σε live των Doors. Το live θα προβληθεί σε Dolby Atmos ήχο και με αποκλειστικές συνεντεύξεις των John Densmore, Robby Krieger και Jeff Jampol.

Η προβολή του The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, περιλαμβάνει το θρυλικό αυτό live σε όλη του τη διάρκεια, ενώ στο set-list συναντάμε classic όπως τα “Hello, I Love You”, “The WASP (Texas Radio and the Big Beat)”, “Light My Fire” και “The End”. 4 Νοεμβρίου στα VILLAGE CINEMAS Αθήνας και Θεσσαλονίκης – η προπώληση έχει αρχίσει.

- loaded.gr