ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά


Την τελευταία της πνοή άφησε στις 12 το μεσημέρι στον “Ευαγγελισμό” η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου. Από το πρωί σήμερα.. έγινε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά.
Η Φώφη Γεννηματά έως τη στιγμή της εισαγωγής της στο νοσοκομείο ήταν απολύτως ενεργή στην πολιτική πραγματοποιώντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.Η μεγάλη ανατροπή στην υγεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ήρθε -κατά πληροφορίες- το περασμένο Σάββατο, καθώς άρχισε να επιδεινώνεται επικίνδυνα η κλινική της εικόνα, ενώ η ίδια πορεία συνεχίστηκε και χθες, Κυριακή, αφού ο καρκίνος είχε εντοπιστεί στην κοιλιακή χώρα, καθιστώντας την κατάσταση της υγείας της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ «βαριά» και «μη αναστρέψιμη» σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, όπως είχαν ενημερώσει και την ίδια.
Η μοιραία κατάληξη για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ήρθε σήμερα στις 12:04, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σκορπώντας θλίψη και πένθος σε όλη τη χώρα.