ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Το μέλλον του OPEN


Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

Όπως μάθαμε λοιπόν από διαρροές (γκούχου, γκούχου), βγήκε ο Ιβάν Σαββίδης και μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες του OPEN. Και τους είπε πάνω κάτω ότι το.. κανάλι δεν πωλείται, ότι η φημολογία των ημερών είναι σκέτη μούφα ότι ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και δεν μπήκε ποτέ σε διαπραγμάτευση.
Με δικά του λόγια:
«Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ».
Από εκεί και πέρα, ο ιδιοκτήτης του OPEN ευχαρίστησε το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα για την ποιοτική δουλειά του, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών και υπογράμμισε τη σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους απλούς πολίτες.
Πάλι επί λέξει:
«Το OPEN επιβεβαίωσε ότι είναι ανοικτό και ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας».
Τα διαβάσαμε όλα τα ανωτέρω, τα κατανοήσαμε και ακολουθούν ολίγες σκέψεις που προέκυψαν:
Να χτίσει το OPEN πάνω στην επιτυχία του με την κάλυψη των πυρκαγιών. Μάλιστα. Τα κατάφερε καλύτερα απ’ όλα τα κανάλια και, λέω εγώ, έσωσε την τιμή της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας. Αλλά για να συμβεί αυτό, το χτίσιμο δηλαδή, πρέπει να υπάρχει μια εξίσου μαχητική συνέχεια που για την ώρα δεν την βλέπουμε.
Θα μου πεις, δεν έχουμε κάθε μέρα συγκλονιστικά γεγονότα όπως οι πυρκαγιές.
Θα απαντήσω ότι η ειδησεογραφία δεν τελειώνει ποτέ και άμα θες να αναδείξεις όλες τις πτυχές της το κάνεις χωρίς φρου φρου κι αρώματα. Άμα θες…
Όσο για την επένδυση στο κανάλι, όντως είναι κολοσσιαία. Τι γίνεται όμως την τρέχουσα σαιζόν, όταν οι απέναντι σκορπάνε βροχή τα εκατομμύρια; Γιατί η πιάτσα λέει ότι το OPEN δεν επενδύει φέτος ούτε τα μισά σε σχέση με τον κύριο ανταγωνιστή του. Μη σου πω ούτε το ένα τρίτο…