ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

H «δροσερή πατάτα» του Πορτοσάλτε για τον Τσακαλώτο


Το γνωστό σύνθημα, εις βάρος του πρωθυπουργού, γραμμένο σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας στάθηκε αφορμή για τον Άρη Πορτοσάλτε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Ευκλείδη Τσακαλώτου.. περί «απατεωνιάς» σχετικά με τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
Ο καλός δημοσιογράφος τα έβαλε με τον πρώην υπουργό οικονομικών για την κριτική που άσκησε σχετικά με το «τυράκι» των 50GB που πέταξε ο πρωθυπουργός στους νέους και την προτροπή «να μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα».
«Ο κ. Τσακαλώτος λέει ότι θα δικαιολογηθούν οι νέοι αν είναι αθυρόστομοι εναντίον του Μητσοτάκη» ανέφερε ο Πορτοσάλτε (σ.σ. κάνοντας αναφορά στο παρακάτω tweet της... "δροσερής πατάτας") από το πάνελ πρωινής ενημερωτικής εκπομπής που συμμετείχε.
«Φανταζόμουν τον κ. Τσακαλώτο - κομμουνιστής, αριστερός και τα λοιπά - αλλά να έχει μια αστική αντίληψη ευγένειας. Με ύβρεις δεν ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι» πρόσθεσε, «μαλώνοντας» το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Και αφού τελείωσε με τον Τσακαλώτο συνέχισε τις υποδείξεις καλώντας τον δήμαρχο Νέας Φιλαδελφείας Γιάννη Βούρο να παρέμβει για να σβηστεί το σύνθημα καταλογίζοντας ολιγωρία στην αντίδραση του δήμου.

Σ.Ι. / ΕφΣυν