ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ράνια Τζίμα: «Έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί λόγω άγχους»


Για τις αρνητικές συνέπειες που είχε το υπερβολικό άγχος στην υγεία της μίλησε η Ράνια Τζίμα. Μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Μεγκα και στον Αρη Καβατζίκη, η.. δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχασε την ακοή της από το ένα αυτί λόγω έντονου στρες.
«Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αυτί μου εντελώς. Όταν έπαθε το μεγάλο οικονομικό κρασάρισμα η Κύπρος, εγώ έκανα τότε υπουργείο Aνάπτυξης.
Ήμουν μόνη μου τότε και ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα ότι δεν ακούω από το ένα αυτί. Νόμιζα έχει μπει νερό. Πόνο δεν είχα κανένα, συνέχισα να δουλεύω, περνούσαν οι μέρες κι εγώ κουφή εντελώς.
Ο πόνος σε κινητοποιεί θα σε στείλει στο γιατρό, αυτό ήταν ένα βουβό πράγμα. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες. Κάνουμε το ακουόγραμμα και μου λέει “εσείς δεν ακούτε καθόλου”.
Μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Έκανα αγωγή, κάτι λίγο κερδίσαμε. Ένα 20% περίπου και η ζωή συνεχίζεται. Το ακουστικό νεύρο καταστράφηκε. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι» είπε χαρακτηριστικά.
- πηγή: topontiki.gr