ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Mε διαφορετικούς αρχισυντάκτες


Νέοι «Πρωινοί Τύποι» οι Ντόρα Κουτροκόη και Αντώνης Φουρλής

Μέχρι το μεσημέρι θα διαρκεί, πλέον, η Σαββατοκυριακάτικη ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι». Το ερχόμενο Σάββατο στις 07.00 θα γίνει η πρεμιέρα της νέας πρωινής.. ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου, στις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Και μάλιστα, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της. Οι «Πρωινοί Τύποι» από 2 γίνονται 5, και θα βγαίνουν στον αέρα έως τις 12 το μεσημέρι, μπαίνοντας στον ίδιο ανταγωνισμό με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha και το «Με νέα ματιά» της ΕΡΤ1.
Ουσιαστικά, όμως, η εκπομπή «σπάει» στα δύο, καθώς από τις 07.00 έως τις 09.50 παραμένουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, με την προσθήκη της Ηρώς Ράντου, ενώ από τις 09.50 μέχρι τις 12.00 θα είναι στο «τιμόνι» της η Ντόρα Κουτροκόη και ο Αντώνης Φουρλής.
 Η πρώτη έρχεται ως «μεταγραφή» από το Open και την καθημερινή «Ώρα Ελλάδος», ενώ ο δεύτερος ήταν ήδη στο δυναμικό του ΑΝΤ1, συμπαρουσιάζοντας πέρσι το «Special Report». Επιπλέον, τα δύο δίδυμα θα έχουν και διαφορετικούς αρχισυντάκτες. 
- από το e-tetradio