ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Στα πρότυπα της Παγκόσμιας δημοσιογραφίας


Η 24 MEDIA, ο κορυφαίος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος digital publisher στην Ελλάδα, γίνεται μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εκδοτών Ειδήσεων(WAN-IFRA World Association of News Publishers).. με σκοπό την ένταξη του ομίλου στα πρότυπα της Παγκόσμιας δημοσιογραφίας.
Από την ίδρυση του το 1948, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εκδοτών Ειδήσεων λειτουργεί ως κέντρο γνώσης προστατεύοντας τα δικαιώματα των δημοσιογράφων και των εκδοτών παγκοσμίως, ώστε να λειτουργούν ως ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα, προωθεί τη διεθνή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ εκδοτών και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών στις επιχειρήσεις με ποιοτικά πρότυπα εργασίας με απώτερο στόχο την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.
Ως μέλος του World Association of News Publishers, το δημοσιογραφικό και διοικητικό προσωπικό της 24 MEDIA έχει άμεση πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο δημοσιογράφων (πάνω από 120 χώρες) σε data και πληροφορίες για όλες τις εξελίξεις του δημοσιογραφικού και εκδοτικού κλάδου, καθως και συμμετοχή σε συνέδρια, Media lab, workshops για ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων.
Η 24 MEDIA συνεχίζει τη σαφή στρατηγική της για ποιοτική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία, επενδύοντας σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση. Ο COO της 24 MEDIA, Μάνος Μίχαλος, δήλωσε σχετικά: “Η 24 MEDIA, ως ο μεγαλύτερος ψηφιακός δημοσιογραφικός οργανισμός, οφείλει να υπηρετεί και να ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σε σχέση με το news publishing. Γι’ αυτό και η συμμετοχή μας ως μέλος στον οργανισμό WAN-IFRA, εκτός από συμβολική, είναι και καθαρά ουσιαστική στη συνεχή προσπάθεια και επένδυση που κάνουμε για όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητο, ποιοτικό και με τα απαραίτητα ethics δημοσιογραφικό περιεχόμενο”.