ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Στη Frontstage ο Legend 88.6 της 24MEDIA

H 24 Media και η Frontstage ανακοίνωσαν πως επήλθε συμφωνία για την μεταβίβαση του ραδιοσταθμού από τον πρώτο στον δεύτερο όμιλο. Με αυτό το «deal» ο Δημήτρης Μάρης αποχωρεί από την ραδιοφωνική αγορά και επικεντρώνεται στα ψηφιακά ΜΜΕ όπως αναφέρει και το σχετικό κείμενο, ενώ η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου ανεβάζει σε 5 τον αριθμό των συχνοτήτων που έχει στην κατοχή της.. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
Οι όμιλοι 24MEDIA και Frontstage ανακοινώνουν την εξαγορά του ραδιοφωνικού σταθμού LEGEND 88.6 από την Frontstage.
Η Frontstage, ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός όμιλος της χώρας, έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τέσσερις από τους πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας: τον Μελωδία 99.2, τον Red 96.3, τoν HiT 88.9 και τον En Lefko 87.7.
H Frontstage δραστηριοποιείται επίσης στη διοργάνωση και την παραγωγή events και συναυλιακών εκδηλώσεων με πολλές επιτυχίες στον τομέα της ψυχαγωγίας.
Η 24MEDIA, ο μεγαλύτερος ψηφιακός όμιλος της χώρας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη στρατηγική της με σκοπό τη digital ανάπτυξη της, μέσω της διαρκούς εξέλιξης και ισχυροποίησης των επιτυχημένων brands News 24/7, Sport24, Contra, Oneman, Ladylike και HuffPost.