ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Αφιέρωμα της ΕΡΑσπορ στον Θάνο Μικρούτσικο

Ένα μουσικό ταξίδι στο χθες και στο σήμερα με τις μοναδικές μελωδίες του Θάνου Μικρούτσικου πραγματοποιεί η ΕΡΑσπορ, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 από τις 10 ώς τις 12 τα μεσάνυχτα, μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου».
Για τον αξέχαστο συνθέτη, που «έφυγε» από κοντά μας στις 28 Δεκεμβρίου 2019, μιλούν στενοί συνεργάτες και προσωπικοί.. φίλοι του. Ο Κώστας Θωμαΐδης και ο Θύμιος Παπαδόπουλος θυμούνται ξεχωριστές στιγμές που έζησαν μαζί του.
Καλεσμένος στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι ο ερμηνευτής Δημήτρης Κανέλλος, που έχει συνεργαστεί με τον Θάνο Μικρούτσικο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με ανέκδοτα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου σε πρωτότυπες μουσικές των Θάνου Μικρούτσικου, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη.
Ακόμη, παρεμβάσεις στην εκπομπή κάνουν ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο ποιητής Φώντας Λάδης.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101.8, όπου κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου