ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΚΕΔ: «Σε ιδιώτες πασάρουν τις εκπομπές της ΕΡΤ»

Ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων:
ε ιδιώτες πασάρουν τις περισσότερες εκπομπές της ΕΡΤ με την μέθοδο μικτών παραγωγών και θυγατρικών εταιριών. Κάπως έτσι κλείνονται τα ραντεβού για φλερτ και άλλα από το γραφείο του Πρωθυπουργού με το ταλέντο Γαμπρίτσου να ετοιμάζει την επόμενη μεταγραφή του και τον μικρό πρόεδρο να κουρδίζει το μπάσο του.
Ταυτόχρονα όμως προσπαθούν να κλείσουν στόματα ή να εξαγοράσουν τη συναίνεση από δημοσιογράφους και τεχνικούς με υποσχέσεις για πληρωμές παγωμένων οφειλών από την περίοδο.. 2012-13, αλλά με τον όρο ότι οι εργαζόμενοι θα δεχτούν κούρεμα μέχρι και 40%!...
Οι οφειλές στον ΕΔΟΕΑΠ και στα δημοσιογραφικά ταμεία από αγγελιόσημο και ασφαλιστικές εισφορές πάνε περίπατο.
Τελικά όμως και οι δεδουλευμένες αποδοχές , με το κόλπο του Σκυλακάκη μάλλον θα συμψηφιστούν με φουσκωμένες οφειλές ( επιδόματα ανεργίας, παράλληλη ή οποιαδήποτε άλλη απασχόληση κλπ την περίοδο 2013-15) που έχει φορτώσει η ΕΡΤ με το έτσι θέλω,στον κόσμο από την περίοδο του Μαύρου.
Αυτό προκύπτει από την στημένη συνάντηση του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Στ. Πέτσα με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ να προτείνει την υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης για το κούρεμα, ώστε να χαθούν και οι τόκοι εννέα ετών.
Η προετοιμασία της ληστείας εργαζομένων και Ταμείων, στήθηκε σε συνάντηση του ειδικού εκκαθαριστή που προηγήθηκε με τα δύο κορίτσια της Αντωνιάδου, που δουλεύουν τον κόσμο στο ραδιομέγαρο.
Στις προθέσεις της κυβέρνησης φαίνεται να έρχεται και δεύτερο κύμα επιδότησης ιδιοκτητών ΜΜΕ ανάλογα πως θα εξελιχτεί η πανδημία τους επόμενους μήνες. Η συνάντηση όμως άφησε μετέωρα τα ερωτηματικά και τις ευθύνες για το μοίρασμα των εκατομμυρίων σε ημετέρους και όχι μόνο.
Ο υφυπουργός Πέτσας άφησε αναπάντητα ερωτήματα όπως:
-Πως επελέγη το Νο381 της λίστας Πέτσα με την επιχορήγηση σε ιστοσελίδα που διευθύνει μέλος του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ, μαζί με παλιό στέλεχος της ΕΡΤ. Το διπλό ρουσφέτι Πέτσα στην ιστοσελίδα που λειτουργεί υπό εχεμύθεια και στη διεύθυνση ειδήσεων ανέχεται όμως κι ο Σύριζα.
-Πως συμβαίνει να επιλεγεί για καταχωρήσεις και ιστοσελίδα στη Λαμία, που κυρίως προβάλλει πιτσαρία με πολυχώρο. Την απάντηση μπορούν να δώσουν κυβερνητικά στελέχη που κατάγονται από την περιοχή.
-Ποιοι είναι οι 500 εργοδότες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και είναι άγνωστοι στα δημοσιογραφικά ταμεία.
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων "





-