ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Τους ενοχλεί η αλήθεια!

Η δημοτική παράταξη «Αντικαπιταλιστικη Ανατροπή για την Αθήνα» τοποθετήθηκε σχετικά με την επίθεση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου κατά της δημοσιογράφου του «Αθήνα.984» Ελευθερίας Κουμάντου (φωτογραφία). Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Τους ενοχλεί η αλήθεια!
Έως εδώ, κύριε Μπογδάνο και οι όμοιοι του. Ο βουλευτής της..
Νέας Δημοκρατίας που χαριεντιζόταν με τους νεοναζί του Κασιδιάρη στην πλατεία Βικτωρίας, τα βάζει με τη δημοσιογράφο του Αθήνα 9,84», Ελευθερία Κουμάντου. Τη στοχοποιεί, ζητά ουσιαστικά την αποπομπή της από τον δημοτικό σταθμό, επειδή πολύ απλά αποκάλυψε γεγονότα και αλήθειες.
Αλήθεια πρώτη: Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου κατέδειξε πως η συγκέντρωση των υποτιθέμενων «ακομμάτιστων αγανακτισμένων κατοίκων» υπό τη σκέπη του νεοναζί Κασιδιάρη με την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, μετριούνταν στα δάχτυλα και δεν συγκρινόταν ούτε κατ’ ελάχιστο με τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Αλήθεια δεύτερη: Τα βίντεο της δημοσιογράφου αποκάλυψαν πως οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν, κυνήγησαν, κακοποίησαν βάναυσα, συνέλαβαν νεολαίους χωρίς καμία απολύτως αφορμή και προσπάθησαν να στήσουν κατηγορητήρια κακουργημάτων.
Αλήθεια τρίτη: Η δημοσιογράφος του δημοτικού σταθμού της Αθήνας έκανε άριστα τη δουλειά της.
Αυτές ακριβώς οι τεκμηριωμένες αλήθειες τρόμαξαν τον Μπογδάνο και τους ομοίους τους. Για αυτό βγήκε μπροστά ο βουλευτής να απαιτήσει (!) το κεφάλι της δημοσιογράφου.
Απαιτούμε από το δήμο Αθήνας και τη δημοτική επιχείρηση ΔΕΡΑ του σταθμού «Αθήνα 9,84» να απαντήσουν άμεσα στον βουλευτή Κ. Μπογδάνο καταγγέλλοντας την ωμή, απροκάλυπτη παρέμβαση κατά της δημοσιογράφου του σταθμού.
Η δημοσιογραφική εργασία δεν έχει εργοδότη τον κάθε πολιτευτή που αγκαλιάζεται δημόσια με φασίστες κι ενοχλείται από τις αποκαλύψεις. Σε αντίθεση με όσα ίσως έχει μάθει στην επαγγελματική του καριέρα ο Μπογδάνος και κάθε Μπογδάνος, η χρηματοδότηση των δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης από τους δημότες είναι σημαντική αν και όχι επαρκής προϋπόθεση για να μπορούν οι δημοσιογράφοι να είναι αμερόληπτοι, αποκαλυπτικοί και έγκυροι.
Ως Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα δηλώνουμε την αμέριστη υποστήριξη μας στην Ελευθερία Κουμάντου. Επόμενη στάση στο δημοτικό συμβούλιο. Υπερασπίζουμε τους πρόσφυγες και όλους τους αντιφασίστες αγωνιστές, φράζοντας το δρόμο σε κάθε φασίστα-ρατσιστή!
Ιούλιος 2020
«Αντικαπιταλιστικη Ανατροπή για την Αθήνα»
Δημοτική σύμβουλος

Ντίνα Ρέππα
Ομάδα συλλογικής εκπροσώπησης:
Ρίζος Μιχάλης, Μάτσα Κατερίνα, Κεφαλληνός Παναγιώτης, Παπαχριστούδη Ματίνα, Σιαπάτης Αποστόλης
"