ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Κλείνει και το “Έθνος της Κυριακής”

Την Δευτέρα γενική συνέλευση εργαζομένων για τις ανακοινώσεις

Μετά την αναστολή της καθημερινής έκδοσης (πέρυσι τέτοια εποχή), όπως όλα δείχνουν κλείνει και το Έθνος της Κυριακής αφού η Dimera, του Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να σταματήσει την έκδοσή του. Το Έθνος της Κυριακής που θα κυκλοφορήσει..
στις 2 Αυγούστου θα είναι το προτελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας μετά την εξαγορά της από τον Ιβάν Σαββίδη.
Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση εργαζομένων όπου θα γίνουν οι αναλυτικές ανακοινώσεις, από την πλευρά της διοίκησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία με την ΕΣΗΕΑ για το μέλλον των εργαζομένων με δέσμευση πως “δεν θα απολυθεί κανείς” ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρξει πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κρατηθούν στο site www.ethnos.gr μερικοί εργαζόμενοι και κάποιοι θα ασχοληθούν με κάτι νέο το οποίο θα ανακοινωθεί στον τομέα των ψηφιακών εκδόσεων. Πάντως ετοιμάζεται και θα βγει σύντομα στο αέρα του διαδικτύου, η νέα οικονομική ιστοσελίδα imerisia.gr (ο Σαββίδης είχε πάρει από τον Μπόμπολα και τον τίτλο της «Ημερησίας»).

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής πουλάει  γύρω στις 15.000 φύλλα πανελλαδικά.