ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Που ήταν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που εμφανίστηκαν τώρα με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ;

Η ΕΣΗΕΑ, έβγαλε ανακοίνωση σε χρόνο ρεκόρ γα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, για τα 20 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν αδιαφανώς σε ΜΜΕ (και όχι σε δημοσιογράφους, φυσικά).
Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής ανέβηκε το σποτ στο YouTube και μέχρι το βράδυ η ΕΣΗΕΑ πρόλαβε να εκδώσει ανακοίνωση. Χρειάστηκε αρκετές εβδομάδες μέχρι να βγάλει ανακοίνωση για..
τα 20 εκατομμύρια Πέτσα, ενώ για άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη των απολυμένων της Ελευθεροτυπίας, θέλει μία εβδομάδα κοσκίνισμα.
Ούτε για τον αποκλεισμό ΜΜΕ από τη χρηματοδότηση έβγαλε ανακοίνωση - δημοσιογράφοι δουλεύουν κι εκεί, ξέρετε. Ούτε για το γεγονός πως κάποιες εφημερίδες πήραν το 1/10 των χρημάτων από άλλες εφημερίδες με μικρότερη κυκλοφορία - δημοσιογράφοι δουλεύουν κι εκεί, ξέρετε.
Αλήθεια όμως, που ήταν εξαφανισμένοι τις τελευταίες ημέρες ορισμένοι από αυτούς τους δημοσιογράφους που είναι στα κάγκελα από το βράδυ της Παρασκευής; Κατανοητό να καταγγέλλεις το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ως άστοχο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πες κάτι και για το θέμα στο οποίο αναφέρεται, τα 20 εκατομμύρια που δόθηκαν εν κρυπτώ στα ΜΜΕ.
Μου θυμίζει τα ΜΜΕ εκείνα που δεν γράφουν τίποτε για ένα θέμα που σκάει μέχρι να βγάλει ανακοίνωση, ως απάντηση, η Νέα Δημοκρατία. Τότε το ανακαλύπτουν. Ετσι και τώρα τα ΜΜΕ, ανακάλυψαν το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν έγραφαν τίποτε για το θέμα του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν