ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

«Ο Μητσοτάκης να πει ποιος ήταν στη λιμουζίνα»

Να δώσει άμεσα εξηγήσεις καλεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό στην οδό Μιχαλακοπούλου, μετά και τις σημερινές δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στην «Εφ.Συν.» (δείτε ΕΔΩ).
«Οι σημερινές αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα στην Εφημερίδα των Συντακτών για το περιστατικό αστυνομικής βίας από συνοδό..
αξιωματούχου του Μεγάρου Μαξίμου στη Μιχαλακοπούλου δεν αφήνουν περιθώρια στον κ. Μητσοτάκη.
Επιβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση ψεύδεται ασύστολα τόσο στις ανακοινώσεις της όσο και στις απαντήσεις που έδωσε στη Βουλή διά του Υπουργού, κ. Χρυσοχοΐδη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Και συνεχίζει: «Ο αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει πως και λιμουζίνα με συνοδεία τριών ατόμων ασφαλείας υπήρξε και χτύπησαν τον μοτοσικλετιστή».
«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει σήμερα κιόλας να απαντήσει: Ποιος συνεργάτης του ήταν ο επιβάτης της λιμουζίνας;» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός από το σχετικό βίντεο το οποίο είχε τραβήξει μέλος του «Ρουβίκωνα» κι άλλος μάρτυρας, που μιλάει αποκλειστικά σήμερα στην «Εφ.Συν», επιβεβαιώνει το περιστατικό αστυνομικής βίας στις 27 Απριλίου στη συμβολή των οδών Ξενίας και Μιχαλακοπούλου.