ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αποστολή ΜΜΕ - δημοσιογράφων δεν είναι οι αγιογραφίες...

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν νοείται "αντιπολίτευση" στον Τσιόδρα και σε κανένα γιατρό ή άλλον ειδικό. Δεν είναι πολιτικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται η κριτική προς αυτούς (πρωτίστως από ομοτέχνους τους) ούτε ότι δεν θα τους γίνονται "ενοχλητικές" ερωτήσεις. Δεν είναι δουλειά τους να ενοχλούνται, αλλά να απαντούν. Οι πολιτικοί ενοχλούνται, ας μην..
πάθουν και οι ειδικοί το ίδιο. Αντιπολίτευση γίνεται στον Χαρδαλιά, στον Κικίλια, στον Μητσοτάκη. Γιατί αυτοί φέρουν την ευθύνη για τις ελλείψεις, τις παραλείψεις και τα λάθη.
Και όσον αφορά τη συνομοταξία των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων, αποστολή τους δεν είναι οι αγιογραφίες. Ούτε ειδικών ούτε πολιτικών. Γιατί οι αγιογραφίες(κοινώς γλειψίματα) δεν προσφέρουν τίποτα. Η εμπεριστατωμένη κριτική προσφέρει. Γι' αυτό και οι σοβαροί πολιτικοί του παρελθόντος (ελπίζω και κάποιοι σημερινοί) ξεκινούσαν τη μέρα τους διαβάζοντας εφημερίδες και δημοσιογράφους που τους ασκούσαν κριτική. Οι υμνητές τούς ήταν άχρηστοι.
Υγιαίνετε...

- από το fb του δημοσιογράφου Γιώργου Καρελιά