ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Oύτε μία αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών

...από τον περυσινό «μακεδονομάχο» Μητσοτάκη

Φοροελαφρύνσεις με προτεραιότητα στις επιχειρήσεις, επιθετικές ιδιωτικοποιησεις, δημιουργία "ευνοϊκού περιβάλλοντος" για επενδύσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πχ. άδειες στην El Dorado Gold), και μοντέλο «ευελιξίας» στα εργασιακά (τι μας περιμένει), είναι οι βασικοί άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ για τους επομενους δώδεκα μήνες,..
όπως τους προσδιόρισε με την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν στα σόσιαλ μίντια το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στο Μακεδονικό και στη Συμφωνία των Πρεσπών που πέρυσι το είχε κάνει σημαία ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Βελίδειο.
«6.788 λέξεις σε ομιλία στη Θεσσαλονίκη και ούτε μία αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών. Νομίζω ότι το έπιασαν όλοι το υπονοούμενο», σχολίασε ενδεικτικά ο Γιαννης Αλμπάνης στο facebook ενώ η Γωγώ Τέτου ανέβασε και σχετικό δημοσίευμα από την περυσινή ομιλία του «μακεδονομάχου», τότε, Μητσοτάκη.