ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Blue Sky με Παπαδόπουλο, Ξενάκη, Χατζηνικόλα

Στον ΑΝΤ1 το Euro 2020

Eνισχύεται περαιτέρω ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Blue Sky της οικογένειας Κισσανδράκη με την ανάθεση στον Γιάννη Παπαδόπουλο της ενημερωτικής ζώνης -ανέλαβε στη θέση του Ακη Παυλόπουλου που «μετακόμισε» στο OPEN. Ετσι από τις 10 μέχρι τις 11:30 το βράδυ ο έμπειρος Παπαδόπουλος θα..
συζητάει και θα αναλύει την επικαιρότητα της ημέρας μαζί με τους Σωτήρη Ξενάκη και Δημήτρη Χατζηνικόλα. 
***
Από τον ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί η τελική φάση του Euro 2020 που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι. Το κανάλι του Αμαρουσίου εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι πλέον η ΕΡΤ εφαρμόζει πλέον σφιχτή οικονομική πολιτική και έκανε την κίνηση ματ με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Euro 2020. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Τζώρτζη Ποφάντη κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1.
***
Εντυπωσιακά νούμερα κατέγραψαν οι αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι αγώνες σημείωσαν πάνω από 30% τηλεθέαση. Μάλιστα ο αγώνας με την Τσεχία που ήταν κρίσιμος για την πρόκριση στα προημιτελικά ξεπέρασε το 40% φτάνοντας σε τέταρτο ακόμη και το 58%.
***
Επιστρέφει στη μικρή οθόνη η Σάσα Σταμάτη. Μετά τον ΣΚΑΪ, η άλλοτε πανελίστρια του ΑΝΤ1 ξεκινά με μια νέα εκπομπή στο One του Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα -και εκτός απροόπτου- θα παρουσιάζει σε καθημερινήβάση ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο πριν το μεσημεριανό δελτίο κι αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Αμαλίας Κάντζου.
***
To ΟPEN καλωσορίζει στο δυναμικό του τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη. Με μακρά πορεία μπροστά και πίσω από τις κάμερες σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και στη δημόσια τηλεόραση, η Ντόρα Κουτροκόη εντάσσεται στη δημοσιογραφική οικογένεια του OPEN, ενισχύοντας τις ενημερωτικές εκπομπές. Το Ανοιχτό Κανάλι ξεκινά τη σεζόν με μια ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων, για την άμεση,συνεχή, έγκυρη κάλυψη και καταγραφή της ειδησεογραφίας.