ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

«H Εθνική είναι καλύτερη χωρίς τον Γιάννη»!..

(...) Ο Γιάννης έχει πάρα πολλά να χάσει με τις συμμετοχές του στην Εθνική και ελάχιστα να κερδίσει. Με υποδεέστερους συνήθως αντιπάλους να θέλουν να του πάρουν το κεφάλι, με προπονητές που δεν του δείχνουν σεβασμό -όπως ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς- και να μιλούν υποτιμητικά για εκείνον και να χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να τον περιορίσουν, με τοίχους να..
χτίζονται μπροστά του και με το ρίσκο ενός τραυματισμού να είναι πολύ μεγάλο, ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται εκτεθειμένος σε έναν διαρκή κίνδυνο. Τον αντιμετωπίζει, όμως στο 2019 ζούμε και τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Είναι ο MVP του ΝΒΑ και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα καλοκαίρια του για ατομική δουλειά, ξεκούραση και κρύψιμο τραυματισμών, όχι για προολυμπιακά τουρνουά και EuroBasket. Από την άλλη, του αρέσει το FIBA Basketball, με αυτούς τους κανονισμούς μεγάλωσε, τώρα όμως αντιλαμβάνεται τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας και τις παγίδες του. Η πίεση που του ασκείται είναι ασύλληπτη, συχνά και απάνθρωπη, όλοι κοιτάζουν εκείνον και όλοι περιμένουν να πετάξει πάνω από τους αντιπάλους του. Οι Κινέζοι σηκώνονταν κάθε φορά που εκείνος έπαιρνε το αμυντικό ριμπάουντ, στην Ελλάδα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να πουν ότι η Εθνική είναι καλύτερη χωρίς αυτόν (εντάξει, δεν χρειάζεται να τους πάρει κανείς στα σοβαρά), κάποιοι απλά περίμεναν την αποτυχία για τα πικρόχολα σχόλιά τους (...)

- Απόσπασμα από ανάλυση του Χάρη Σταύρου στο sport24.gr. Κέρδισε κάτι ο Γιάννης από την Εθνική; Θα τον ξαναδούμε με το εθνόσημο και πότε; Δείτε εδώ τις απαντήσεις και όλα τα στοιχεία
- (το είδαμε στο harddog)