ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Θέλουν να φτιάξουν (από το μηδέν) ισχυρό συγκρότημα Τύπου

Βαθύ σκοτάδι στον δημοτικό ραδιοσταθμό της Αθήνας. Μετα την παραίτηση της διευθύντριας Νόνης Καραγιάννη ουδείς γνωρίζει ποιός η ποιά θα την αντικαταστήσει και τι σχέδια υπάρχουν για την αλλαγή της φυσιογνωμίας του 9,84.
***
Μια φήμη διατρέχει την δημοσιογραφική πιάτσα. Οτι εχει εγκατασταθεί σε γραφεία των Αμπελοκήπων ενα fund..
αμερικανικών συμφερόντων, με πολλά εκατομμύρια στον "κουμπαρά" του και θέλει να φτιάξει εκ του μηδενός ισχυρό συγκρότημα Τύπου στην Ελλάδα, ρίχνοντας χρήμα και ψωνίζοντας "πτώματα" τα οποία υποτίθεται θα αναστήσει...
***
Η ΕΡΤ μας ενημερώνει ότι την εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα», που θα μεταδοθεί αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στην ΕΡΤ1, στις 22:00, θα παρουσιάσουν ο Αντώνης Αλαφογιώργος και η Σταυρούλα Χριστοφιλέα.
***
«Μαζί σου»... Σαν απειλή ακούγεται ο τίτλος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που θα εμφανίζεται πλεον μόνο κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, από τις 14:50 έως τις 17:30 μετά την «εκθρόνισή» της (από τον Γιώργο Λιάγκα) από την μεσημεριανή ζώνη του καθημερινού προγράμματος του καναλιού.