ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Sex Pistols στην ΕΡΤ2

Το ντοκιμαντέρ «Τhe Sex Pistols - There'll Always Be An England» θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:45. Το ντοκιμαντέρ, παραγωγής Αγγλίας 2008, παρουσιάζει τη θρυλική πανκ μπάντα «The Sex Pistols». Τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος ο John Lydon, ο Steve Jones, ο Paul Cook και ο Glen Matlock, βρίσκονται πάλι μαζί στη σκηνή,..
στο Brixton Academy του Λονδίνου για να τιμήσουν το αμφιλεγόμενο και ισχυρό ντεμπούτο τους. Tο ντοκιμαντέρ τους ακολουθεί και μας παρουσιάζει όλα τα κλασικά τραγούδια της μπάντας, όπως το «God Save The Queen» και το «Pretty Vacant».
***
Με αφιέρωμα στον πολυαναμενόμενο 9ο κύκλο της βραβευμένης σειράς «Ντετέκτιβ Μέρντοχ», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφόρησε η «Ραδιοτηλεόραση». Στο 48ο τεύχος, οι αναγνώστες μαθαίνουν όσα πρόκειται να συμβούν στα νέα επεισόδια του ένατου κύκλου της σειράς μυστηρίου, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:00. 
***
Ο κορυφαίος αθλητής του 2018 και Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης
Πετρούνιας μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράπτη, είναι καλεσμένοι της εκπομπής
«Αθλητική Κυριακή» που μεταδίδεται απόψε Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα
22:00 από την ΕΡΤ1.
***

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 23:00, καλεσμένη του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην Επόμενη Μέρα της ΕΡΤ1 είναι η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Επί τάπητος, τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων, η αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων, οι συλλογικές συμβάσεις και η μείωση της ανεργίας, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.