ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Σία Κοσιώνη: Λάθος στόχο χτύπησαν

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη μίλησε στο Ρ/Σ 90,1 και στην εκπομπή "Να' χαμε να λέγαμε" με τους Γ. Παπαχρήστο και Α.Παπαδόπουλο. Αναφερόμενη στο βομβιστικό χτύπημα δήλωσε: «Εάν ο στόχος τους ήταν να μας εκφοβίσουν, να μας τρομοκρατήσουν έτσι ώστε να σκεφτόμαστε δύο φορές τι λέμε, να φοβόμαστε τι θα πούμε και να..
μετράμε τα λόγια μας τότε λάθος στόχο χτύπησαν».Επίσης ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΚΑΙ, Bασίλης Χιώτης, μιλώντας στην εκπομπή "Νωρίς" με τον Γ. Χουδαλάκη, επεσήμανε: "Στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία όσο και να έχουνε τραυματιστεί κάποιοι θεσμοί οι θεσμοί ακόμα λειτουργούν, ο θεσμός ο οποίος έχει δεχτεί τα περισσότερα πυρά είναι τα Μέσα Ενημέρωσης γιατί ασκούν κριτική σε αυτόν που κυβερνάει και σε αυτόν που έχει την εξουσία στα χέρια του και εμείς εδώ αλλά και εσείς το κάνουμε σταθερά. Απλώς το θέμα είναι ότι τα τελευταία τρία χρόνια η κριτική έχει ποινικοποιηθεί".
Την ίδια ώρα το κανάλι Open και οι εργαζόμενοί του έβγαλαν ανακοίνωση συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους στον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
"Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού OPEN εκφράζουμε την ειλικρινή μας συμπαράσταση στους συναδέλφους στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εφημερίδα «Η Καθημερινή». Η επίθεση εναντίον Μέσων Ενημέρωσης είναι επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας, της ελευθερίας του λόγου και της πολυφωνίας. Η στοχοποίηση ανθρώπων και Μέσων που αγωνίζονται για την ενημέρωση των πολιτών και την ελευθεροτυπία είναι απολύτως καταδικαστέα. Είμαστε στο πλευρό σας."