ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυση και αγωγή Βαξεβάνη κατά του Αδωνη Γεωργιάδη

Τελικά τι ισχύει; Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποδέχτηκε ότι η εφημερίδα Documento κατέγραψε την αλήθεια χρησιμοποιώντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (ΕΔΩ) σχετικά με την αγωγή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι κατά της εφημερίδας; Ή όπως λένε "κύκλοι της ΝΔ" «η Δικαιοσύνη έκρινε συκοφάντη τον Βαξεβάνη και επιδικάσθηκε σε βάρος του χρηματική ικανοποίηση..
για ηθική βλάβη της Γκραμπόφσκι»;
Διαβάστε τι γράφει σχετικά το documentonews και τι ισχυρίζονται οι «κύκλοι της ΝΔ» ΕΔΩ  και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Την ίδια ώρα ο εκδότης του Documento Kώστας Βαξεβάνης καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Άδωνη Γεωργιάδη για tweet που ανήρτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με το οποίο υποστηρίζει ότι ο εκδότης του Documento καταδικάστηκε ως συκοφάντης.
Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:
"Ο @KostasVaxevanis είναι αληθινός «μάγος»! Πανηγυρίζει αυτός και ο κολλητός του ο Παύλος, για άλλη μία καταδίκη του για συκοφαντία!...επαναλαμβάνω καταδικάστηκε σε 5.000€ ως συκοφάντης από την @MarevaGrabowski όλα τα άλλα που λέει είναι άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε".
Ο Κ. Βαξεβάνης απαντώντας έγραψε με τη σειρά του στο twitter:
«Μήνυση και αγωγή καταθέτω εναντίον του @AdonisGeorgiadi ο οποίος ψευδως διαδίδει ότι καταδικαστηκα για συκοφαντική δυσφήμηση στην υπόθεση με τη Γκραμποφσκι. Εν αντίθεση με τους "κύκλους της ΝΔ" που τα διαδίδουν ανωνυμως, ο ίδιος επέλεξε να πάρει πάνω του τη βρωμια»