ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Φέρτε πίσω τον Μπογδάνο στον ΣΚΑΪ

Μετά από τα χθεσινά γεγονότα και τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου για τους... ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης εναντίον του ΣΚΑΪ, τίθεται ζήτημα... ηθικής τάξεως με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Ο φίλτατος Μπογδάνος απολύθηκε τον Ιούλιο του 2017 επειδή «είδε» πίσω από την επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου τον Αλέξη Τσίπρα! Τι είχε πει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ;..
«Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».
Δεν άρεσε αυτό στον ΣΚΑΪ λοιπόν κι έσπευσε να αποδοκιμάσει τον Κωνσταντίνο, ζητώντας συγγνώμη για τις «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου», χαρακτηρίζοντας επιπλέον απαράδεκτους τους συγκεκριμένους υπαινιγμούς!
Τώρα που ο ΣΚΑΪ λέει τα ίδια ακριβώς πράγματα με τον απολυθέντα (και ακόμα χειρότερα νομίζω) και μάλιστα για μία επίθεση με 10 κιλά εκρηκτικών και όχι μερικά γραμμάρια που χωράει ένας ταχυδρομικός φάκελος, δεν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην δημοσιογράφο του και να τον επαναφέρει στη θέση του;
Ο ΣΚΑΪ έγινε Μπογδάνος και αυτό δεν ξέρω για ποιον από τους δύο αποτελεί μεγαλύτερο παράσημο... 
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν