ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΚΑΪ κλείνει το μάτι στους «Ράδιο Αρβύλα»

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχε οριστεί το ραντεβού του ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη και ο δημιουργός του επιτυχημένου τηλεοπτικού project «Ράδιο Αρβύλα» θα ερχόταν στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει τους υπεύθυνους του καναλιού και να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο η εκπομπή να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
Οι πληροφορίες σχετικά με το αν συμφώνησαν ήταν, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής,..
αντιφατικές. Από τη μια γραφτηκε ότι σταμάτησαν οι συζητήσεις των «Ραδιο Αρβύλα» με τον ΣΚΑΪ, αφου η πρόταση του καναλιού δεν ήταν, λέει, ικανοποιητική και απο την άλλη ακούγεται ότι ο Κανάκης και η παρέα του επανέρχονται στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του  καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου. Κι αυτό γιατί την Κυριακή το βράδυ στον ΣΚΑΪ έπαιξε τρέιλερ με το σήμα του καναλιού να μετατρέπεται σε χαμόγελο, ενώ την ίδια ώρα έπαιζε και η μουσική έναρξης του «Ράδιο Αρβύλα», με τον σταθμό να μας κλείνει -κυριολεκτικά- το μάτι. 

ΥΓ Θυμίζουμε πως στα τέλη Οκτωβρίου ο Αντώνης Κανάκης αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, μετά από 21 χρόνια συνεργασίας. Στην επιστολή του με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του ανέφερε και ορισμένους από τους λόγους ( κυρίως αρχής και διάρρηξης της εμπιστοσύνης) που τον οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση (δείτε ΕΔΩ). Τότε κάποιοι είχαν πει ότι είχε κλείσει ήδη με το OPEN του Σαββίδη, λόγω και της καλής σχέσης του Κανάκη με τον Τζώνη Καλημέρη ενώ κατόπιν γράφτηκε πως δέχτηκε πρόταση από τον Δ. Κοντομηνά για τον Alpha. Και ύστερα ήρθε ο... ΣΚΑΪ.