ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Χατζηνικολάου: Με πεζοδρομιακό τρόπο μίλησε ο Σαμαράς

«Πεζοδρομιακός» είναι κατά τον Νίκο Χατζηνικολάου ο τρόπος που ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στο Συνέδριο της ΝΔ κάνοντας λόγο για «χαβιάρι, φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη». Αφορμή για το σχόλιό του δόθηκε ύστερα από παραίνεση του δημοσιογράφου προς το ραδιοφωνικό του ακροατήριο κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον Real fm. Τι πρότεινε; Να μην ψηφίζουν οι πολίτες τους υποψήφιους των κομμάτων που..
προσπαθούν να έχουν εκλογικά οφέλη μέσω της πόλωσης και του διχασμού, αλλά να προτιμούν τους μετριοπαθείς πολιτικούς που εκφράζονται με επιχειρήματα. Ακροατής της εκπομπής απαντώντας σε αυτό, πρότεινε με μήνυμά του στον Νίκο Χατζηνικολάου να μην προσκαλεί για συνεντεύξεις εκείνους τους πολιτικούς που έχουν διχαστικό λόγο.
Η απάντησή του δημοσιογράφου –που κατά τη γνώμη μας δεν είναι πειστική για ορισμένα πρόσωπα που φιλοξενεί με υπερβολική συχνότητα στο ραδιόφωνό του– ήταν: «Για να μην τους βγάζω να σχολιάζουν την επικαιρότητα θα πρέπει να μην έχουν ρόλους. Όσο εσείς τους δίνετε ρόλους εγώ αυτούς θα βγάζω να σχολιάζουν την επικαιρότητα, γιατί αυτούς ορίζουν τα κόμματα -αυτούς που εσείς τους δίνεται πολιτική δύναμη»
(Αλλά ρόλους –λέμε εμείς– έχουν και οι της Χρυσής Αυγής. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα πρέπει να αναδεικνύουν τα Μέσα τον λόγο τους με πρόσκληση για σχολιασμό;)

- διαβάστε στο harddog ΕΔΩ και πως απάντησε ο Ν. Χατζηνικολάου σε πρόκληση ακροατή σχετικά με τα δάκρυα των άλλων καναλιών για τη βομβα στον ΣΚΑΪ