ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ο Τράγκας, o «καταραμένος» Τσίπρας και οι αλιγάτορες

Γιώργος Τράγκας. Ο πολλά βαρύς δημοσιογράφος. Ερχεται με έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή για να αναφερθεί στον «καταραμένο» Τσίπρα που επισείει πάνω του όλα τα δεινά και που οταν θα φύγει (ο Τσίπρας) θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα. Και επειδή ο Τσίπρας δεν παραιτείται θα αναλάβει δράση ο Θεός για να φύγει (ο Τσίπρας). Στο στοιχείο του λοιπόν ο Τράγκας. Με έκτακτη..
εκπομπή στα Παραπολιτικά FM. Με αυτά που τον θρέφουν και τον δυναμώνουν... δημοσιογραφικά.
Διαβάστε τι αναφέρει ο ίδιος στο fb - κι όχι δεν κάνει χιούμορ, τα πιστεύει αυτά που γράφει:
Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.
Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1.

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.