ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ETEΡ: Πόρισμα-κόλαφος για την ALTER EGO του Μαρινάκη

Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) ενημερώνει για τα αποτελέσματα της τρίτης τριμερούς συνάντησης που έγινε (Πέμπτη 19 Ιουλίου)  μεταξύ των σωματείων των εργαζομένων και του εκπροσώπου της ALTER EGO, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέα Νεφελούδη καθώς και του Προϊσταμένου γενικής Διεύθυνσης του υπ. Εργασίας..
κ Κωνσταντίνου Αγραπιδά. Συγκεκριμένα η ΕΤΕΡ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος της ALTER EGO έδειξε ανερυθρίαστα το πραγματικό πρόσωπο του μεγαλομετόχου της, χωρίς καλλωπισμούς και φιλανθρωπικές ευαισθησίες.
Συγκεκριμένα, αδιαφόρησε πλήρως και ειρωνικά στα επιχειρήματα των εργαζομένων και δήλωσε άγνοια των οικονομικών στοιχείων του «ΒΗΜΑ FM», ερχόμενος σε αντίθεση με όσα υποστήριζε πριν ένα χρόνο. Οι δικαιολογίες περί των υπερβολικών χρεών του ραδιοσταθμού έφυγαν, αφού πρώτα τις κατέρριψαν με επιχειρήματα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, και τη θέση τους πήραν οι δικαιολογίες περί άγνοιας των λειτουργικών και μη εξόδων της εταιρείας.

Ο εκπρόσωπος της ALTER EGO μάλιστα παρουσιάστηκε αναξιόπιστος αφού τη μία υποστήριζε πως μόνο με ένα νέο Δ.Σ. θα μπορούσε να βρει στοιχεία για την εταιρεία αλλά ταυτόχρονα αυτό το Δ.Σ. θα οδηγήσει σε πτώχευση τον ραδιοσταθμό. Ταυτόχρονα όμως υποστήριξε πως δεν κατέχει τον ραδιοσταθμό παρόλο που του ανήκει το 99,75% των μετοχών. Τραγέλαφος!!

Μπροστά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας δήλωσαν ξεκάθαρα πως πρέπει να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του «ΒΗΜΑ FM» που προκύπτουν από τη μεταβίβαση της «ΔΟΛ Α.Ε.» στον όμιλο «ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε.». 
 Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά το μεγαλομέτοχο της ALTER EGO πως η κοροϊδία δεν θα περάσει. Απαιτούμε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων, εφόσον θέλει να κλείσει το ραδιοσταθμό."