ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ο κόσμος δεν εμπιστεύτηκε τις εφημερίδες...

...για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής

Θα περίμενε κανείς οτι οι ευρισκόμενες σε κώμα ελληνικές εφημερίδες θα έπαιρναν  μια κυκλοφοριακή ανάσα τις μέρες της ασύλληπτης τραγωδίας στο Μάτι. Δυστυχώς, οι αναγνώστες τις απέρριψαν και στα πολύ δύσκολα ζητήματα που σε άλλες εποχές θα εκτόξευαν τις πωλήσεις τους. Ενδεικτικά τα ΝΕΑ κέρδισαν..
(μόνο) 1.230 φυλλα την Τετάρτη 25 Ιουλιου, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 740, η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 570, το ΕΘΝΟΣ 390 , ο ΕΛ. ΤΥΠΟΣ 140 ενώ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατάφερε να χάσει 20 φύλλα.
Στο σύνολό τους οι πρωινές και απογευματινές εφημερίδες την Τετάρτη 25 Ιουλίου πούλησαν 4.500 φύλλα περισσότερα σε σχέση με την ίδια μέρα της προηγούμενης εβδομάδας.
Νούμερα τουλάχιστον απογοητευτικά για την συνέχεια...
Αν οι έχοντες το πεπόνι και το μαχαίρι - οι ιδιοκτήτες ντε - δεν αποφασίσουν να ασχοληθούν με το προϊόν που παράγουν, σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και θα αναγκαστούν να βάλουν πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη αν θελήσουν να σώσουν ό,τι σώζεται. Ισως όμως να είναι πολύ αργά μετά απο τόσα λάθη...