ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Απίστευτη «κομπίνα»: αποκτούσαν Ferrari με 1.666 ευρώ!

Ένα μοναδικό τρόπο απόκτησης αυτοκινήτων από επώνυμους επιχειρηματίες αλλά και… βουλευτές μάς εξιστόρησε  εισαγωγέας αυτοκινήτων που πραγματικά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!
Ειδικότερα ο εισαγωγέας μας μίλησε για ένα «αμαρτωλό» τελωνείο όπου βρίσκονταν όλα τα κατασχεμένα αυτοκίνητα που αφορούσαν είτε σε οχήματα με παραποιημένους.. αριθμούς πλαισίου είτε οχήματα που μετέφεραν λαθραία προϊόντα και ναρκωτικά.
Σε αυτό τον τελωνειακό χώρο είχαν πρόσβαση μόνο μέλη κάποιου συγκεκριμένου «κυκλώματος» τα οποία συμμετείχαν σε δημοπρασίες που δεν μάθαινε ποτέ κανένας και εκποιούνταν υπερπολυτελή αυτοκίνητα.
Ωστόσο τα περισσότερα από αυτά είχαν έρθει στην Ελλάδα φέροντας ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και τις περισσότερες φορές πλαστές και μετά από ανώνυμα τηλεφωνήματα προς τις Αρχές τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα κατάσχονταν και στη συνέχεια δημοπρατούνταν από το «αμαρτωλό» τελωνείο!
- περισσότερα στο ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews.gr