ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι «έκοψε» τον Μανώλη Κοττάκη

Τηλεοπτικό κανάλι που είχε καλέσει τον Μανώλη Κοττάκη για να συμμετάσχει σε εκπομπή του, προφανώς σε σχέση με τα εθνικά  θέματα, τελικά τον έκοψε. Αφορμή για τον αποκλεισμό ήταν δημοσίευμα της Εστίας στην έκδοση της Μεγάλης Τρίτης για συναγερμό στο Καστελλόριζο.
 Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της εφημερίδας, τη Μεγάλη Δευτέρα βρέθηκε σε δίλημμα αν έπρεπε να.. δημοσιεύσει όλες τις πληροφορίες που του έρχονταν από στρατιωτικές πηγές της Δωδεκανήσου για την κατάσταση που επικρατεί στο Καστελλόριζο.
«Διαφωτίζεις ή δημιουργείς πανικό; Ιδού το δίλημμα» γράφει. Και τελικά; «Αποφάσισα, με την ενθάρρυνση του εκδότη μου Ιω. Φιλιππάκη, το πρώτο. Να πούμε την αλήθεια». Αλλά όπως αποδείχτηκε αυτό «δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται», αναφέρει ο Μανώλης Κοττάκης και εξηγεί: «Την επομένη της δημοσίευσης μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός ακύρωσε την πρόσκλησή του να εμφανιστώ σε εκπομπή του "γιατί δεν είναι σωστό να μιλάμε για πόλεμο"».  
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ