ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Νέα εταιρεία από τον Δημήτρη Μάρη της 24Media

Νέα εταιρεία θα συστήσει το αφεντικό της 24Media, Δημήτρης Μάρης, υπό την οποία θα ενταχθούν οι επενδύσεις που έχει κάνει σε δύο funds, μέσω του European Investments Fund. Μιλώντας στο marketingweek ο Δ. Μάρης ανέφερε συγκεκριμένα: "Για εμας η τεχνολογία αποτελεί στρατηγική στόχευση και σε αυτή την μεταβατική περίοδο της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, είναι η στιγμή να..
προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις μέσω των δύο funds, του Marathon και του Velocity. Πρόκειται για σοβαρές πρωτοβουλίες και ήδη μέσω του Marathon έχουμε ενισχύσει 4 start up εταιρείες, ενώ το Velocity ξεκινάει τώρα".Ο Δ. Μάρης αναφέρθηκε και στο Athens Tech College, όπου είναι βασικός μέτοχος μαζί με την οικογένεια Κόκκαλη, το οποίο σχετίζεται με τεχνολογία, εκπαίδευση, επιχειρηματικότητα, start ups ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει σημαντικές επενδύσεις τόσο στο κομμάτι του internet of things, όσο και στο χώρο των big data analysis. «Mας ενδιαφέρουν αυτές οι δραστηριότητες και επειδή αυξήθηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα, έχουν δημιουργηθεί ανάγκες διαχείρισής τους, οπότε ένα κεντρικό management είναι απαραίτητο. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα αυτόνομο εταιρικό σχήμα για την διαχείριση των αναγκών αυτών» είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Μάρης.