ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Κόσμος πάει κι έρχεται σε ραδιόφωνα και εφημερίδες

Tζανάκης, Μακρυγιάννης, Αρβανίτης
Αφού ο Κώστας Αρβανίτης έκανε τη «γύρα» σε διάφορα ραδιόφωνα (Κόκκινο, 24/7) ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην ΕΡΤ όπου θα αναλάβει ρόλο στην ενημέρωση (μάλλον με καθημερινή ενημερωτική εκπομπή). Ηδη στο Ραδιομέγαρο λέγεται ότι υπάρχουν αντιδράσεις καθώς πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως δεν «χωράει» στη δημόσια τηλεόραση. O Κ. Αρβανίτης που αποχώρησε πρόσφατα απο τον όμιλο 24 Media.
****
Την ίδια ώρα ο Στέφανος Τζανάκης, στέλεχος του ομίλου του Δ. Μάρη και μέχρι πρότινος με..
καθημερινή εκπομπή στο Ραδιόφωνο 24/7, ανέλαβε διευθυντής σύνταξης στο ΕΘΝΟΣ του Ιβάν Σαββίδη. Ο Τζανάκης ήταν αρχισυντάκτης στο ΕΘΝΟΣ επί  Μπόμπολα και επιτελικός στα ΝΕΑ επί Ψυχάρη από όπου είχε αποχωρήσει πριν την κατάρρευση του Οργανισμού.
****
H επιτυχημένη εκπομπή «Πρωινή Φρουρά» συνεχίζει στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 με τους έμπειρους πολιτικούς συντάκτες Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη παρά την ανάληψη της διεύθυνσης του ραδιοσταθμού από τον δεύτερο. Θυμίζουμε ότι ο  Μακρυγιάννης ανέλαβε διευθυντής στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑΤΟΣ μετά την αποχώρηση του Βασίλη Χιώτη από τον όμιλο. Την εκπομπή «Ταπί και Ψύχραιμοι» του Β. Χιώτη συνεχίζουν ο Μπάμπης Κούτρας και ο Νίκος Φελέκης.
****
Nέο περιοδικό αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα «Καθημερινή» με τ όνομα «Love yourself». Οπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα «πρόκειται για ένα νέο χειροποίητο περιοδικό για όλους εμάς που προσπαθούμε κάθε μέρα να αγαπήσουμε και να φροντίσουμε: τον εαυτό, το σώμα, το μυαλό, την ψυχή, αλλά και τους γύρω μας».