ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Επεσε ο Phylax, ποιους καταγγέλλει ο δήμαρχος

Ανθρώπινο χέρι και όχι οι θυελλώδεις άνεμοι ήταν αυτοί που έριξαν από το βάθρο του τον «έκπτωτο άγγελο» στο Παλαιό Φάληρο.
Η αρχική εντύπωση, λόγω και των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην Αττική ήταν ότι το κόκκινο γλυπτό του εικαστικού Κωστή Γεωργίου έπεσε από τους βοριάδες.
Όπως όμως είπε ο δήμαρχος της πόλης, Διονύσης Χατζηδάκης, το γλυπτό έριξαν κουκουλοφόροι με φορτηγό και σχοινιά. Μιλώντας από το πρωί  σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς..
ο Δ. Χατζηδάκης υποστήριξε: «15 κουκουλοφόροι ήρθαν με ένα φορτηγό άσπρο και δύο άλλα τζιπ,  έριξαν σχοινιά στο γλυπτό, το τράβηξαν και έπεσε κάτω. Είπαν στον άνθρωπο στην καντίνα, αν ειδοποιήσεις την αστυνομία ή τον δήμαρχο θα σου κάψουμε την καντίνα. Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του. Αυτές τις μαγκιές ξέρω ποιοι τις κάνουν. Έχω ενδείξεις ότι είναι χρυσαυγίτες»
Το γλυπτό Phylax επί της παλαιάς λεωφόρου Ποσειδώνος, έχει προκαλέσει αντιδρασεις σε σημείο παλαιοημερολογίτες να κάνουν πορεία και να τον ραντίζουν με αγιασμό...