ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ούτε μια λέξη για το MEGA

στα έντυπα Μαρινάκη και Κουρτάκη 

Ούτε καν την είδηση ότι το MEGA δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, που μαζί με την αδειοδότηση, αποτελούσαν τις κορυφαίες μιντιακές ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε, δεν φιλοξένησαν οι εφημερίδες  «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και «ΒΗΜΑ». Για την ακρίβεια το Σαββατιάτικο φύλλο του Γιάννη Κουρτάκη είχε περιορισμένες αναφορές στην αδειοδότηση της περασμένης Πέμπτης και καμία αναφορά στο.. γεγονός ότι το MEGA δεν κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας.
Επίσης το Κυριακάτικο «Βήμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για την αδειοδότηση και την κατάθεση φακέλων, δεν υπήρξε καμία αναφορά στην απόφαση να μη συμμετάσχει το MEGA στη διαδικασία αδειοδότησης. Εξαίρεση το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στην προτελευταία σελίδα της εφημερίδας που ήταν αφιερωμένο στο μεγάλο κανάλι. Οχι όμως στην είδηση, δηλαδή στην απόφαση να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό, αλλά στο τι κατά τη γνώμη του δημοσιογράφου συνέβη τα τελευταία χρόνια στο MEGA.
Τέλος το μοναδικό ρεπορτάζ στις εφημερίδες του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόφαση των ιδιοκτητών του MEGA να μη συμμετάσχουν στην αδειοδότηση φιλοξενήθηκε στο φύλλο των «ΝΕΩΝ» του Σαββάτου, αποδίδοντας το γεγονός στις «Θολές απαντήσεις του ΕΣΡ».
- από το enimerosi24