ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μαρινάκης για Mega: Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη

Τι είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων 
- Διέψευσε ότι μπαίνει στον ΣΚΑΪ

Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του Mega Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν την Τρίτη εκπρόσωποι των εργαζομένων του καναλιού, λίγες μέρες μετά το ραντεβού τους με τον άλλο μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Μαρινάκης που συναντήθηκε με τους απλήρωτους εργαζόμενους για πρώτη φορά μετά την εξαγορά του ΔΟΛ και του 22,1% του καναλιού, δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες να μείνει ζωντανό το Mega.
Ο μέτοχος του καναλιού είπε χαρακτηριστικά πως «το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη» και.. δήλωσε παρών στις εξελίξεις και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες που αφορούν λειτουργικά έξοδα, πάντα σε συνεργασία και μετά από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. O Mαρινάκης διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες ότι έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο να μπει στο μετοχικό κεφάλαιο του ΣΚΑΪ.
Η εκτίμησή του για τον διαγωνισμό των αδειών ήταν πως θα καταπέσει στο ΣτΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ασκεί πιέσεις στις τράπεζες, αλλά επανέλαβε πως ο ίδιος θα στηρίζει το κανάλι παρά τις αντιξοότητες.
Εν συνεχεία, στα γραφεία του Mega, ακολούθησε συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους τους για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.