ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

H Liberation εύχεται στον Τραμπ...

Αφιερωμένο στη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι το πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας Liberation.
«Ντόναλντ Τραμπ, ένας χρόνος μετά» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, που δείχνει ένα χέρι να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Αμερικανό Πρόεδρο, έχοντας νύχια βαμμένα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, τα οποία απεικονίζουν επίσης τον Τραμπ.
Στο αφιέρωμα της Liberation επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι μέσα σ΄ένα χρόνο,.. ο Αμερικανός πρόεδρος κατάφερε να απολύσει σχεδόν τα μισά πρωτοκλασάτα στελέχη που είχε στην προεκλογική του εκστρατεία. Η κυβέρνησή του -και κυρίως ο γαμπρός- βρίσκεται στο στόχαστρο για τις επαφές Αμερικανών με Ρώσους αξιωματούχους πριν τις εκλογές. Επιπλέον, ο Τραμπ έχει ξεκινήσει να υψώνει τείχη στους μετανάστες, διώχνει δημοσιογράφους από συνεντεύξεις Τύπου αν οι ερωτήσεις τους τον φέρνουν σε δύσκολη θέση, ρίχνει λάδι στη φωτιά στις ήδη τεταμένες σχέσεις της Ουάσινγκτον με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, έχει δεχθεί σωρεία καταγγελιών από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση και τέλος απασχολεί την κοινή γνώμη και τα αμερικανικά ΜΜΕ για την κατάσταση της υγείας του καθώς έχει «πατήσει» τα 71.