ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η παραίτησή σας γίνεται δεκτή

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι». Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που εξεδόθη το μεσημέρι της Τρίτης.
Χθες, όπως διέρρευσε, μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ο πρωθυπουργός συνάντησε στο γραφείο του στη Βουλή τον Κ. Ζουράρι. Η.. συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και ο Aλέξης Τσίπρας απεδέχθη την παραίτηση που είχε υποβάλλει ο υφυπουργός Παιδείας.
Τις αρμοδιότητες Ζουράρι που είχε ως αντικείμενο τα σχολεία της ομογένειας, αναλαμβάνει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως άμεσα τουλάχιστον δεν θα τοποθετηθεί κάποιος στην θέση του παραιτηθέντος υφυπουργού και κατά συνέπεια δεν προβλέπεται σε αυτή τη φάση να ανακοινωθεί ανασχηματισμός.
Ο Κ. Ζουράρις είχε υποβάλει την παραίτησή του το μεσημέρι της Κυριακής, μετά το σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, για τον Ολυμπιακό και τον Άρη (δείτε ΕΔΩ).