ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Mega: ποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη των εργαζομένων

Oι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί και οι τεχνικοί της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., και τα δ.σ. ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ στηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την πλήρη επαναλειτουργία του Τ/Σ «MEGA», τη διάσωση όλων των θέσεων εργασίας και την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων, παρά το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι επί 15 μήνες.
Ταυτόχρονα, καλούν τους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και τις τράπεζες που διαπραγματεύονται για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού, να αναλάβουν αυτή την κρίσιμη ώρα τις ευθύνες που τους αναλογούν έναντι των εργαζομένων και των οικογενειών τους, κινώντας επιτέλους τις απαιτούμενες..
διαδικασίες για αποκατάσταση της τακτικής μισθοδοσίας.

ΥΓ Σχετικά με το θέμα σχολίασε στο fb ο δημοσιογράφος του Mega Γιάννης Καφάτος:  
«Κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος των δημοσιογράφων. Έχουν όνομα και επώνυμο, αλλά ακόμη δεν είναι ώρα να βγουν στη σέντρα.
Εμείς είμαστε στα "πέναλντι" για τις ζωές και τη δουλειά μας στο κανάλι που δουλεύαμε.
(και στους σκατόψυχους που μπερδεύουν τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, με τη γνώμη τους για πρόσωπα δεν πρόκειται να απαντήσω - τώρα)»