ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Παραλήρημα και αναμετάδοση...

Το παραλήρημα ενός ακροδεξιού ραβίνου ονόματι Μορντεχάι Φριζή που έκανε τον γύρο των αντιπολιτευόμενων ΜΜΕ δεν άφησε ασυγκίνητο τον Αδωνι Γεωργιάδη.Αναμετέδωσε και εκείνος μέσω Twitter το βίντεο στο οποίο ο ραβίνος καταφέρεται εναντίον του «Ρουβίκωνα» με φράσεις όπως «αναρχοκομμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν», ενώ στη συνέχεια, με αφορμή την ενέργεια της οργάνωσης στην ισραηλινή πρεσβεία, ούτε λίγο-ούτε πολύ, είπε ότι αν εισέρχονταν στον χώρο, έπρεπε να αντιμετωπιστούν με μια σφαίρα (!) στο κεφάλι, όπως οι ακτιβιστές του Στολίσκου της Ελευθερίας.. που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα το 2010 και έπεσαν νεκροί από Ισραηλινούς κομάντος.
Οταν αργότερα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. φαίνεται να κατάλαβε το μέγεθος του ατοπήματος, απέσυρε το tweet με το σχόλιό του «απλά άψογος» (!) και άφησε μόνο την αναμετάδοση της «είδησης».
Αλλά ήταν ήδη αργά…

 Xάρης Ιωάννου / ΕφΣυν

** Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος καταδίκασε τις «απαράδεκτες και προκλητικές» δηλώσεις του Μορντεχάι Φριζήενώ την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, αποδοκίμασε την ανάρτηση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. στο twitter επισημαίνοντας ότι μπορεί ο Αδωνις Γεωργιάδης να έσβησε την ανάρτηση «η ντροπή όμως, είναι ανεξίτηλη»