ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Παρακαλάνε τους Ελληνοφρενείς να γυρίσουν στον Alpha!

- Με το ρ/σ News247 συζητάει ο Δ. Γιατζόγλου 
- Ο ίδιος λέει ότι δεν φεύγει από τα Παραπολιτκά 90,1

Συνάντηση με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού NEWS24/7 Κώστα Αρβανίτη είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM  Δημήτρης Γιατζόγλου, με αποτέλεσμα να προκληθεί φημολογία για αλλαγές και μετακινήσεις. Αυτό γράφει το enimerosi24 που σημειώνει ότι το ραντεβού του παραγωγού με τον διευθυντή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του NEWS24/7 στην Συγγρού. Σχετικά έγραψε ο Δ. Γιατζόγλου στο fb: Επειδή γράφτηκε ότι υπάρχει περίπτωση να φύγω από τα.. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1! Το ραντεβού το οποίο γράφτηκε ισχύει! Η απόσταση από το ραντεβού μέχρι την απόφαση είναι περίπου όσο η γη από το φεγγάρι! Τα τελευταία 4 χρόνια είχα και άλλες προτάσεις. Δεν σκέφτομαι να φύγω από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1!
****
Αφού πρωτα τους έκοψαν ξαφνικά και χωρίς καμμιά προειδοποίηση οι φωστήρες του ALPHA κατ'αλαβαν την γκάφα τους και παρακαλάνε τώρα τους συντελεστές της Ελληνοφρένειας να
επιστρέψουν στο κανάλι! Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάλι με το enimerosi24, λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε επαφή σε μια προσπάθεια της διοίκησης του σταθμού να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και κυρίως να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψει η εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού!
***

To δεύτερο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, προτάσεις για τις ταινίες της εβδομάδας, με θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά, ραδιοφωνική έρευνα και αφιερώματα. Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού θα γνωρίσετε τους συντελεστές της εκπομπής «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ», Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστα Λασκαράτο και Νίκο Μερτζάνη, τους οποίους εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 με 12, στην ΕΡΤ1. Η «Ραδιοτηλεόραση» διανέμεται κάθε Παρασκευή δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.