ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Γιατί ο ΑΝΤ1 κόβει τον Γιώργο Λιάγκα

«Θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1 και τους εργαζόμενούς του».
Αυτό ανέφερε στις αρχές Δεκεμβρίου ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που «άδειασε» τον Γιώργο Λιάγκα μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν (ακόμη και από τους "ομόσταβλους" Ραδιο Αρβύλα - δείτε ΕΔΩ) από το παραλήρημα του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή του Late Night.
 Τώρα ο ΑΝΤ1 στο πλαίσιο, λέει, των γενικότερων αλλαγών στο δεύτερο μέρος της σεζόν, κόβει.. την εκπομπή του Λιάγκα, κι αυτό παρά το γεγονός ότι έκανε νούμερα.
Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, στην εκπομπή «Happy Day», το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα κόβεται, ενώ και το 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα βγει στον αέρα.
«Πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του ΑΝΤ1 και σε ένα κομμάτι με αυτό έχει να κάνει το κόψιμο της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα, διότι από το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και το βλέπουμε με την απόφαση αυτή», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε: «Δεν είναι τόσο τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επίλυε», θυμίζοντας μεταξύ άλλων την κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θέμα με την αγωγή του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα αλλά και το θέμα με τη Χριστίνα Κολέτσα (ΕΔΩ).
«Δεν έχει αποφασιστεί καμία μετακίνηση και καμία αξιοποίηση σε άλλο πόστο προς το παρόν», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσον αφορά το θέμα της μετακίνησης του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1.