ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ο Βερύκιος και οι τελειωμένες παρουσιάστριες

Προειδοποίηση του αντιπροέδρου του Alpha για τα «ισχυρά» συμβόλαια που θα γίνουν... ανίσχυρα

Με τις τηλεπαρουσιάστριες που έχουν μεγάλα συμβόλαια και βρίσκονται στην... δύση τους τα εβαλε  ο αντιρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος. Μάλιστα τα εβαλε και με την ιδια την Σταματίνα Τσιμτσιλη μιλώντας μέσα από την εκπομπή της Happy Day. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Βερύκιος είπε στους συντελεστές της εκπομπής ότι στις επόμενες γιορτές θα φροντίσει να πάρει περισσότερα ρεπό και πετάχτηκε η Τσιμτσιλή λέγοντας ότι θα το διαπραγματευτεί στο νέο της συμβόλαιο. Τότε ήταν που ξεσπασε ο αντιπρόεδρος:
«Τι να διαπραγματευτείς; Την τύχη σου που είναι μια χαρά; Θα πας να την βάλεις σε.. διαπραγμάτευση. Αφήστε ρε τα συμβόλαια! Όσοι πάνε για τα συμβόλαια, έχουν ημερομηνία λήξης τα συμβόλαια. Επειδή σε αγαπάω σου λέω μην παίζεις με την τύχη σου. Μην προκαλείς τη τύχη σου. Εσύ λοιπόν Σταματινα μου μείνε με την οικογένειά σου. Άσε τις άλλες και μην παίρνεις γραμμή από τις άλλες με τα συμβόλαια και τα ισχυρά και τα ανίσχυρα! Ξέρεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη το ισχυρό γίνεται ανίσχυρο; Εχεις και κάτι άλλο που δεν έχουν άλλες πολλές, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, τον βιολογικό, τον ηλικιακό. Έχεις μέλλον. Μην κάνεις, λοιπόν, αυτά που κάνουν άλλες που είναι στη δύση τους».