ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αφού δεν πέτυχε η Ελευθερία, τότε ποια;

Η Ελευθερία του Τύπου είναι ένα ακόμα θύμα της ασθένειας που πλήττει παγκοσμίως, και όχι μόνο στην Ελλάδα, την έντυπη δημοσιογραφία. Η εφημερίδα που ήρθε τον περασμένο Μάρτιο «Θυμωμένη και όχι φιμωμένη», διακόπτει την καθημερινή έκδοση (διαβάστε ΕΔΩ) και θα κυκλοφορεί πλέον μόνο την Κυριακή. Είναι η γνωστή διαδρομή στην απόσταση από ημερήσια σε εβδομαδιαία που διήνυσαν το Βήμα, η Βραδυνή και πρόσφατα οι Ειδήσεις του Χατζηνικολάου οι οποίες, τελικά, δεν άντεξαν ούτε ως κυριακάτικη έκδοση.
Η Ελευθερία του Τύπου είναι η σοβαρότερη και πιο ακριβή εκδοτική προσπάθεια νέας εφημερίδας που έγινε εδώ και πολλά χρόνια –και όμως, ούτε αυτή άντεξε. Εξασφαλίζοντας τη συνεργασία ενός εφημεριδανθρώπου, με επιτυχίες στο επαγγελματικό παρελθόν του,..
του Χρίστου Μουλίνου, στελεχώθηκε με ό,τι καλύτερο μπορούσε να βρει στην πιάτσα του Τύπου κάνοντας μεταγραφές –ορισμένες από τις οποίες ήταν ηχηρές και καλοπληρωμένες.

- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)