ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Πανούτσος ή Μαρκόπουλος;

Θα έχετε ακούσει ή διαβάσει ότι ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος θα πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά. Ο ίδιος διαβεβαίωσε την πηγή μας ότι θα πολιτευθεί μεν με τη ΝΔ, αλλά όχι στον Πειραιά. Θέλει και σκέφτεται Αθήνα. Ετσι κι αλλιώς, για το λιμάνι προορίζεται και έτερος δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
****
Συνεργασία μεταξύ ΝΔ και Κινήματος Αλλαγής κυοφορείται στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ακούγεται το όνομα του Γιάννη Σγουρού. Η υποψηφιότητά του θεωρείται πολύ πιθανή, καθώς ο Σγουρός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά διατηρεί καλές σχέσεις και με την οικογένεια Μητσοτάκη. Το ότι υπήρξε στο παρελθόν..
«πελάτης» της Δούρου, για την ώρα τουλάχιστον δεν φαίνεται να τους απασχολεί...
****
Η ιδέα να μην δοθούν «γαλάζια» χρίσματα σε  υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες καθόλου δεν άρεσε όταν έφτασε από πάνω προς τα κάτω. Ετσι φαίνεται πως και η τύχη του Κώστα Μπακογιάννη θα εξαρτηθεί από τις δημοσκοπήσεις που θα γίνουν για λογαριασμό της Πειραιως. Αν φανεί ότι «περπατάει» στον Δήμο Αθηναίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα τον αφήσει να δοκιμαστεί - σφίγγοντας τα δόντια, βέβαιως.
- από τη στήλη TrollControl της κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ