ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«Απεσταλμένοι» του Μαξίμου σε Αlpha και Star

Τι ζήτησαν από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια και ποια λύση υποσχέθηκαν

Πολλοί είναι που έχουν παρατηρήσει (λαμβάνουμε και σχετικά mail) ότι τις τελευταίες ημέρες η κριτική των καναλιών για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έχει γίνει ηπιότερη και οι αντιπολιτευτικές κραυγές κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν κοπάσει, ενώ η γκρίνια για Τσίπρα και Παππά έχει σχεδόν σταματήσει.
Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι επόμενο καθώς τα κανάλια για μεγάλο διάστημα το «τερμάτισαν» με την πολεμική τους κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Επικρατείας και σωστά κατάλαβαν πως ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και ότι η πολεμική τακτική για τις τηλεοπτικές άδειες κούρασε και τους τηλεθεατές.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, πιο σημαντικό, που αιτιολογεί το γεγονός ότι έπεσαν οι τόνοι..
στα κανάλια... Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του θεώρησαν (και δικαίως) ότι το πράγμα με την πολεμική για τις τηλεοπτικές άδειες ξέφυγε. Ετσι αποφασίσθηκε να σταλούν «απεσταλμένοι» τους στα κανάλια του Βαρδινογιάννη και του Κοντομηνά. Οι «απεσταλμένοι» του Μαξίμου ζήτησαν, λέει, από τους υπεύθυνους του Αlpha και του Star να καλμάρουν ενώ υποσχέθηκαν ότι θα βρεθεί λύση για να μην κλείσουν τα δύο κανάλια.
Τι λύση θα βρεθεί; Πως θα διευθετηθεί η κρίση με τους καναλάρχες; Περισσότερα προσεχώς...

Κάποιοι λένε ότι οι οξείς αντιπολιτευτικοί τόνοι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ έχουν λειανθεί μετά το γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Νίκο Παππά, αν και όπως λέγεται ο υπουργός Επικρατείας ήταν προσεκτικός στα λεγόμενά του και φειδωλός στις όποιες απαντήσεις του για βασικά θέματα όπως πχ για τις τροπολογίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση συμπληρωματικά στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες